Maksuton koulutus ilmastoaineiston hyödyntämisestä

Tyrskyllä on vahva asiantuntemus ilmastonmuutokseen sopeutumisen alalta ja tarjoamme siihen liittyviä palveluita. Haluatko syventää tietämystäsi aihepiiristä ja oppia ilmastoaineiston hyödyntämisestä työssäsi tai opinnoissasi?

 

Copernicus järjestää keväällä 2020 ilmaisen koulutuksen liittyen ilmastodatan käyttöön ja hyödyntämiseen. Koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa käyttäjät Climate Data Store -palveluun ja kehittää ilmastonmuutokseen sopeutumiseen liittyvä tapaustutkimus, jossa hyödynnetään Climate Data Storen aineistoa ja työkaluja. Koulutus on suunnattu asiantuntijoille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ilmasto- tai ilmastonmuutosaineistosta.

Osallistujille tarjotaan lounas, ja Helsingin ulkopuolelta matkustavilta hyvitetään matkakustannuksia kuitteja vastaan 70 % toteutuneista kustannuksista (julkinen liikenne, economy-luokka). Niille osallistujille, jotka asuvat Helsingin ulkopuolella ja tarvitsevat hotelliyöpymistä, voidaan hyvittää kustannuksia 122 e/yö. Osallistujilta vaaditaan vähintään välttävää englannin kielen taitoa. Koodaus- tai datankäsittelytaidot ovat eduksi.


Milloin: Aloituswebinaari 24.2., koulutustapahtuma 17.3., päätöswebinaari 3.4.
Missä: Koulutustapahtuma 17.3. järjestetään Ilmatieteen laitoksella, osoitteessa Erik Palmenin aukio 1, Helsinki
Ilmoittautuminen: Luo ensin tunnukset Copernicus Learning Experience Platform -sivustolle. Sivustolta löydät paljon ilmaista koulutusmateriaalia sekä Suomen koulutustapahtuman sivun, jonka kautta voit rekisteröityä koulutukseen.

Lisätietoa koulutuksesta täältä.
Tapahtuman esite pdf-muodossa.


Climate Data Store (CDS) on palvelu, joka tarjoaa käyttäjille pääsyn mennyttä, nykyistä ja tulevaa ilmastoa koskevaan aineistoon ja työkaluihin. CDS sisältää muun muassa sään kuukausiennusteita, ilmastomallien tuloksia ja uusanalyysejä (esim. ERA5).

Copernicus on Euroopan unionin maanseurantaohjelma, joka tarkkailee planeettaamme ja ympäristöämme kaikkien EU:n kansalaisten hyödyksi. CDS on osa Copernicuksen ilmastonmuutospalvelua.


 

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Liittymällä listalle hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Lue aiemmat uutiskirjeemme »

Tyrsky-konsultointi | Tyrsky Consulting

Tyrsky-Konsultointi

Pirjo Jantunen
Toimitusjohtaja
puh +358 44 276 7718

Kati Berninger
Tutkimusjohtaja
puh +358 40 879 8713

Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@tyrskyconsulting.fi.
Tyrsky-Konsultointi Oy | Y-tunnus: 2602934-6 | Facebook | Tietosuojaseloste